Loading...
/Vprašanja in odgovori
Vprašanja in odgovori2020-01-27T22:01:31+01:00
NEKAJ INFORMACIJ IZ PRVE ROKE

Ime ”iziFroc” po angleški besedni zvezi ‘easy parenting’ združuje dragoceni čas, ljubezen, energijo, predanost. Biti starš je najlepša in hkrati najbolj zahtevna in odgovorna vloga, pri tem pa pogosto potrebujemo majčkeno pomoč pri tem in onem, saj vsega vedno ne zmoremo sami. In tu vam na pomoč priskočimo mi, z izbiro kakovostnih, domiselnih izdelkov, ki vam na tak ali drugačen način olajšajo vsakodnevna opravila, s tem pa ste lahko še boljša podpora svojim otrokom.

Otostick za odrasle in otroke je samolepilni nastavek, ki popravi izgled štrlečih ušes oziroma jih pri mlajših otrocih lahko prepreči.
Ortopad so očesni obliži, ki se jih uporablja pri terapiji škiljenja in slabovidnosti. So izredno nežni do kože in jih za razliko od ostalih obližev na trgu brez težav in bolečin odstranite. Dodatna zanimivost pa so tudi različni motivi, ki so otrokom zanimivi.
IziFroc polnilo je polnilo za prazne kasete košev za plenice, s katerim se izognete nakupu dragih kaset ter pripomorete k ohranjanju okolja z manjšo porabo plastike.

Zaenkrat lahko naše izdelke kupite le preko spletne strani www.izifroc.com. Za kakršnekoli dodatne informacije nas kontaktirajte na naslov info@izifroc.com.

Strošek dostave je 3,7 €. Strošek poštnine je fiksen in ni odvisen od količine naročenih izdelkov. Ob naročilih nad 50 € je dostava BREZPLAČNA!

V primeru plačila z gotovino ob prevzemu, se zaračuna pribitek 0,99 €.

Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob nakupnem postopku preko dostavne službe Pošta Slovenije.

Paket vam kurir dostavi na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu. V primeru, da vas v času dostave ni na naslovu, paket lahko prevzamete v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije oz. njihovem paketomatu.

Če boste imeli kakšne težave z dostavo, nam pišite na info@izifroc.com.

Kurir vas o času dostave predhodno obvesti.

Na spletni strani IziFroc.com lahko naročene izdelke plačate z nakazilom na naš bančni račun, lahko pa se odločite, da naročene izdelke plačate direktno kurirju, ki vam bo naročene izdelke dostavil na dom. Kupec mora poskrbeti, da so njegovi podatki pravilni in resnični, ne glede na način plačila, mi pa se bomo potrudili, da boste prejeli naročene izdelke, kar se da hitro.

Spletna trgovina IziFroc.com se trudi, da se pakete odpošlje čimprej. Praviloma je paket odposlan še isti dan, in ga kupec prejme 2-3 delavne dni od naročila.

V primeru, da prejmete uničene ali poškodovane izdelke, nam to sporočite na info@izifroc.com. Napišite podatke o naročilu, kateri izdelki so bili poškodovani in nam pošljite fotografijo poškodovanega paketa in izdelkov. Ko prejmemo vaše sporočilo, bomo skupaj poiskali ustrezno rešitev.

Promocijsko kodo vpišite v 1. koraku košarice vašega naročila. Po vpisu kode kliknite potrdi kodo, s tem se koda za popust aktivira. V nasprotnem primeru koda ne bo sprejeta. V primeru težav, nam to sporočite pod opombami ali na elektronski naslov info@izifroc.com.

Naenkrat lahko uveljavite le eno kodo za popust. Popusti se ne seštevajo.

V opombo naročila nam zapišite IME PODJETJA in DAVČNO ŠTEVILKO in poslali vam bomo račun naslovljen na podjetje.

V roku 14 dni od prejema paketa nam pišite na info@izifroc.com in sporočili vam bomo vse podatke za postopek vrnitve, če je to mogoče.

Osebni prevzem izdelkov je mogoč ob vnaprejšnjem dogovoru in sicer na sedežu podjetja CNC Jenko d.o.o. Levstikova ulica 8, v Mengšu.

POTREBUJETE DODATNO POMOČ?

Izpolnite spodnji obrazec in prejeli boste odgovor v najkrajšem možnem času!    Spletna trgovina Izifroc uporablja piškotke, s pomočjo katerih je brskanje po strani bolj preprost in enostavnejše. S klikom na gumb "Razumem" v celoti sprejemate uporabo piškotkov v naši spletni trgovini. Prijetno nakupovanje želimo! Razumem