Loading...
Več o2019-02-28T21:51:18+01:00
ALI STE VEDELI

Ime iziFroc izvira iz angleške besedne zveze “easy parenting” ter združuje dragoceni čas, ljubezen, energijo in predanost.

Starševstvo, pri katerem si v vzgojo vpleten, predano in potrpežljivo neguješ in vzgajaš malo bitje, podariš svoj čas. To je prava pot, ki se ti dokaže s tem, ko malo bitje odraste v odgovornega, srečnega in zadovoljnega človeka.

NAŠA VIZIJA

Starševstvo, pri katerem si v vzgojo vpleten, predano in potrpežljivo neguješ in vzgajaš malo bitje, podariš svoj čas. To je prava pot, ki se ti dokaže s tem, ko malo bitje odraste v odgovornega, srečnega in zadovoljnega človeka.
Pri vzgoji, kjer svojemu otroku podariš največ, kar lahko, to je sebe in svoj čas, smo želeli biti v pomoč. Za našimi izdelki stojimo ter stremimo k vrhunski kvaliteti, inovativnimi domiselnimi produkti, le-ti olajšajo vsakodnevna opravila oz. jih poenostavijo, jih naredijo bolj na “izi”.

NAŠI IZDELKI

Gre za kakovostne izdelke, s katerimi iznajdljivo, na enostaven način rešujemo zadrege na različnih področjih. Produkti so dobro premišljeni, od osnovnih materialov in oblik do funkcionalnosti. Gre za skupek kakovosti, uporabnosti, preprostosti in optimalnega razmerja med kakovostjo in ceno. Podobnih izdelkov na tržišču nismo uspeli najti ali pa konkurenčni izdelki niso dosegali naših zahtev, zato smo se odločili, da stvari vzamemo v svoje roke in slovenskim uporabnikom omogočimo uporabo le-teh.
Ne želimo vam ponujati običajnih izdelkov, ki jih lahko kupite na vsakem koraku, za našimi produkti trdno stojimo, verjamemo vanje ter jih uporabljamo tudi sami.

“When you’re not passionate, then you’re wasting your time.”

Pokukajte v naš blog

Skoraj smo že hoteli vreči koš za plenice v smeti, saj so bile kasete tako zelo drage. Nato je žena preko prijateljice izvedela za polnilo za kasete iziFROC.

Gašper
Vaši obliži so res super, kje ste hodili prej?! Moj otrok je prej hodil naokoli vedno z vso rdečo kožo okrog očesa.
Petja, mama
Ortopad očesni obliži so res kvalitetni v primerjavi z ostalimi obliži na tržišču. Nežni so do občutljive otroške kože, izredno lepo pa se odstranijo.
Urša, zdravnica
Prihranjen sem že imela denar za operacijo, vendar sem zaradi strahu pred posegom vedno zavlačevala z dokončno odločitvijo. Zdaj ko sem začela uporabljati Otostick, niti pod razno ne grem na operacijo.
Špela, komercialist
Hčerka, osnovnošolka, športnica, je celotno poletje nosila trak za lase, ker so jo sošolci zbadali zaradi štrlečih ušes. Noben pogovor pri tem ni pomagal. K sreči smo našli Otostick, tako da nam v tem občutljivem obdobju odraščanja pomaga.
Aleš, oče
Spletna trgovina Izifroc uporablja piškotke, s pomočjo katerih je brskanje po strani bolj preprost in enostavnejše. S klikom na gumb "Razumem" v celoti sprejemate uporabo piškotkov v naši spletni trgovini. Prijetno nakupovanje želimo! Razumem